Перекладач

понеділок, 16 квітня 2018 р.

Збірник задач та розв’язань із програмування Частина 1, 2


Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, обласна Інтернет-школа «Юний програміст»  
Збірник задач та розв’язань із програмування / С.М. Бондаренко, В.В. Зуб,О.І. Коваленко та ін. ; за заг. ред. О. Є. Баранової, Ю. М. Літоша. – Чернігів:ЧОІППО імені К. Д. Ушинського, 2016. – Ч.1. –40 с. 

Збірник задач та розв’язків із програмування / Н. П. Хрол, В. М. Харченко,Л. Б. Коваленко та ін.; за заг. ред. Ю. М. Літоша, О. Є. Баранової,О. М. Смірнової. – Чернігів: ЧОІППО імені К. Д. Ушинського, 2016. – Ч.2. –71 с. 

2 коментарі:

  1. Шановні колеги, дякую Вам за плідну працю, створені збірки та загальний доступ до розроблених Вами матеріалів. Але як викладач-практик та роботодавець дозволю собі декілька порад.
    1 - Відмовитися від мови програмування Pascal. Практично не використовується для рішення фахових задач (компаніями з розробки ПЗ), за складністю майже такаж, як і С++ чи С#, типизована. Вивчаючи досвід закордонних університетів, слід зазначити, що найчастіше починають вивчення програмування з мови Python.
    2 - у частині 2, наведені приклади програм з невідформатованими лістінгами, ускладнює читання програмного коду.
    Маю бажання створити аналогічний збірник задач з прикладами на різних мовах програмування для об'єктно-орієнтованого програмування та патерного проектування. Як що серед Вас є однодумці і зацікавленість у створенні такого збірника буду рада співпраці.
    З повагою, Наугольна Л.М.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. електронна адреса для зворотнього зв'язку lariknaugolnay@gmail.com

      Видалити