Перекладач

четвер, 3 листопада 2016 р.

Інформаційні технології в навчальному процесі 2016

Інтелектуали, однодумці, мої учителі та учні, послідовники, посіпаки та всі кому цікава наукова та методична діяльність! Запрошую до участі у нашій вже щорічній науково-практичній Інтернет-конференції «Інформаційні технології в навчальному процесі 2016», яка відбудеться з 12 до 17 грудня 2016 року.
Метою конференції є визначення стану впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів ІКТ, обмін досвідом, удосконалення системи підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних кадрів у сфері впровадження ІКТ у навчально-виховний процес, створення вільного доступу до методичного забезпечення використання ІКТ, оновлення змісту, форм і методів навчання шкільних предметів, поліпшення якості шкільної освіти, створення механізмів її стійкого інноваційного розвитку, варіативності та індивідуалізації навчання.
У ході конференції розглядатимуться сучасні підходи до використання інформаційних технологій, новітні інформаційні та інноваційні технології у професійній роботі вчителя-предметника, використання Інтернет-ресурсів на уроках.
Напрями роботи конференції:
1.  Використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі загальноосвітнього закладу;
2.  Новітні інформаційні технології у професійній роботі вчителя-предметника;
3.  Перспективи та проблеми використання Інтернет-ресурсів;
4.  Інноваційні освітні технології.
До участі в Інтернет-конференції запрошуються науковці, аспіранти, працівники відділів (управлінь) освіти, методичних служб, керівники та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, учні з доповідями і повідомленнями, продемонструвати власні програмні розробки, електронні та інформаційні ресурси. За результатами конференції учасникам будуть надані сертифікати (60+46 годин). 
Робоча мова конференції: українська, англійська.
Умови участі у конференції:
Форма участі: заочна;
Обговорення у постерному режим (розгляд тез на блозі http://kafedraikt.blogspot.com/);

Матеріали на конференцію приймаються електронною поштою на e-mailiktteacher@gmail.com до 01 грудня 2016 року із зазначенням теми листа: «На конференцію ІКТ». Назва файлу прізвище першого автора тез доповідей, написане латиницею. Наприклад: Petrenko.doc

Немає коментарів:

Дописати коментар